Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol6/m8/mtwszgkvormeypg/puttekock.se/public_html/wp-content/themes/Putte_kock/functions.php on line 6
Varmrätter | Putte kock

Varmrätter

För beställning i matsal är minsta antal 30 personer

Nöt

Klassiska wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon, 175:-

Helstekt oxfilé m gräddkokt savoykål, kryddpepparsky samt potatisgratäng, 395:-

Oxfilébit m gräddstuvade kantareller samt potatisbakelse smaksatt med färsk timjan & körvel, 395:-

Oxfilé provencale m råstekt potatis, vitlökssmör och gremolatafylld tomat, 395:-

Helstekt svensk oxfilé på grönsaksbädd med potatiskaka smaksatt med gruyére och serveras med en tryffeldoftande rödvinssås, 395:-

Halstrad entrécote m chevresmör samt rödvinsreduktion och potatisgratäng, 252:-

Pepparstek med cognacsås och potisgratäng, 255:-

 

Fläsk

Pepparbakad fläskfilé m kantarellsås och vitlöksdoftande potatisgratäng, 172:-

Olivöverbakad fläskfilé m marsalasås samt potatiskaka m tomat & fetaost, 172:-

Parmalindad fläskfilé med ädelostgratinerad potatisbåt rödvinssås och grönsaker, 175:-

Fågel

Sesampanerad kycklingfilé m tomatchilisås samt potatisbakelse m ananassalvia & parmesan, 169:-

Smörstekt majskyckling m fetaost samt grön basilikasås & potatisgratäng, 172:-

Portabelloöverbakad kycklingfilé m honungsrostade rotfrukter, cognacsgräddsås samt ugnsrostad potatis, 172:-

Helstekt kycklingfilé med jordnötssås & smörfrästa grönsaker, 175:-

Stekt majskyckling med vitlök, ingefärasås & mozarella överbakad potatis, 175:-

Baconfylld kycklingfilé med dijonsenapsås och rotfruktspytt, 175:-

Fisk

Kall inkokt lax med skarpsås och potatispuré verde, 175 :-

Apelsinmarinerad lax fylld med krabbmousse serveras med havtornssås och dillslungad potatis samt sockerärtor, 205 :-

Salthalstrad Västerhavstorsk med hummersås samt parmesanmos, 195:-

Halstrad lax med apelsinhollandaise, 175:-

Ungstekt gösfilé med kantarellsås, 225:-

 

 

Veckans meny
vecka 8

Måndag

Rödbetsbakad fiskfilé med vitvinsås samt ärtor
————————
Fläskköttsfräs med paprika, persilja och purjo, sweet chilisås samt ris

Tisdag

Ugnsbakad torskfilé med sparris & äpple, till detta skirat smör
————————————–
Stekt fläsk med raggmunk och löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Dagens fångst med pepparotsmör m hackat ägg, apelsinrostade rödbetor samt kokt potatis.
————————————
Persiljestekt kyckling serveras med vitlöksrostad klyftpotatis, krämig slaw på fänkål & äpple samt pepparsås.

Torsdag

Stekt strömming med potatismos och rårörda lingon
—————————————-
Köttfärslimpa med svampsås och inlagd gurka

Fredag

Stekt torskrygg med kall tomat-rödlökssås samt kokt potatis
————————————
Honungsgriljerad fläskfilé med grönpepparsås och stekt potatis