Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol6/m8/mtwszgkvormeypg/puttekock.se/public_html/wp-content/themes/Putte_kock/functions.php on line 6
Varmrätter | Putte kock

Varmrätter

För beställning i matsal är minsta antal 30 personer

Nöt

Klassiska wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon, 175:-

Helstekt oxfilé m gräddkokt savoykål, kryddpepparsky samt potatisgratäng, 395:-

Oxfilébit m gräddstuvade kantareller samt potatisbakelse smaksatt med färsk timjan & körvel, 395:-

Oxfilé provencale m råstekt potatis, vitlökssmör och gremolatafylld tomat, 395:-

Helstekt svensk oxfilé på grönsaksbädd med potatiskaka smaksatt med gruyére och serveras med en tryffeldoftande rödvinssås, 395:-

Halstrad entrécote m chevresmör samt rödvinsreduktion och potatisgratäng, 252:-

Pepparstek med cognacsås och potisgratäng, 255:-

 

Fläsk

Pepparbakad fläskfilé m kantarellsås och vitlöksdoftande potatisgratäng, 172:-

Olivöverbakad fläskfilé m marsalasås samt potatiskaka m tomat & fetaost, 172:-

Parmalindad fläskfilé med ädelostgratinerad potatisbåt rödvinssås och grönsaker, 175:-

Fågel

Sesampanerad kycklingfilé m tomatchilisås samt potatisbakelse m ananassalvia & parmesan, 169:-

Smörstekt majskyckling m fetaost samt grön basilikasås & potatisgratäng, 172:-

Portabelloöverbakad kycklingfilé m honungsrostade rotfrukter, cognacsgräddsås samt ugnsrostad potatis, 172:-

Helstekt kycklingfilé med jordnötssås & smörfrästa grönsaker, 175:-

Stekt majskyckling med vitlök, ingefärasås & mozarella överbakad potatis, 175:-

Baconfylld kycklingfilé med dijonsenapsås och rotfruktspytt, 175:-

Fisk

Kall inkokt lax med skarpsås och potatispuré verde, 175 :-

Apelsinmarinerad lax fylld med krabbmousse serveras med havtornssås och dillslungad potatis samt sockerärtor, 205 :-

Salthalstrad Västerhavstorsk med hummersås samt parmesanmos, 195:-

Halstrad lax med apelsinhollandaise, 175:-

Ungstekt gösfilé med kantarellsås, 225:-

 

 

Veckans meny
Vecka 3

Måndag

Panerad torskrygg med kall örtsås och kokt potatis
————————————
Grillade filéspjut m champinjonsås, frästa brysselkål, äppelmos o stekt potatis

Tisdag

Västerbottentäkt torsk med medelhavssås, serveras med basilika crème och kokt potatis
—————————————
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Husets fiskgratäng med krämig sås på soltorkad tomat toppad med oliver, serveras med potatispuré
————————————–
Pannbiff toppad med lök, brynta champinjoner, gräddsås och kokt potatis

Torsdag

Mandelstekt torskfilé med fräst fänkål & morötter, citroncréme och kokt potatis
————————————-
Ugnsbakad kycklingfile med gorgonzolasås och råstekt potatis

Fredag

Hummerhollandaise-gratinerad laxfilé med vitvinsås och kokt potatis
————————————-
Schnitzel med klassiska tillbehör och bearnaise samt rostad potatis