Varmrätter

För beställning i matsal är minsta antal 30 personer

Nöt

Klassiska wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon, 175:-

Helstekt oxfilé m gräddkokt savoykål, kryddpepparsky samt potatisgratäng, 395:-

Oxfilébit m gräddstuvade kantareller samt potatisbakelse smaksatt med färsk timjan & körvel, 395:-

Oxfilé provencale m råstekt potatis, vitlökssmör och gremolatafylld tomat, 395:-

Helstekt svensk oxfilé på grönsaksbädd med potatiskaka smaksatt med gruyére och serveras med en tryffeldoftande rödvinssås, 395:-

Halstrad entrécote m chevresmör samt rödvinsreduktion och potatisgratäng, 252:-

Pepparstek med cognacsås och potisgratäng, 255:-

 

Fläsk

Pepparbakad fläskfilé m kantarellsås och vitlöksdoftande potatisgratäng, 172:-

Olivöverbakad fläskfilé m marsalasås samt potatiskaka m tomat & fetaost, 172:-

Parmalindad fläskfilé med ädelostgratinerad potatisbåt rödvinssås och grönsaker, 175:-

Fågel

Sesampanerad kycklingfilé m tomatchilisås samt potatisbakelse m ananassalvia & parmesan, 169:-

Smörstekt majskyckling m fetaost samt grön basilikasås & potatisgratäng, 172:-

Portabelloöverbakad kycklingfilé m honungsrostade rotfrukter, cognacsgräddsås samt ugnsrostad potatis, 172:-

Helstekt kycklingfilé med jordnötssås & smörfrästa grönsaker, 175:-

Stekt majskyckling med vitlök, ingefärasås & mozarella överbakad potatis, 175:-

Baconfylld kycklingfilé med dijonsenapsås och rotfruktspytt, 175:-

Fisk

Kall inkokt lax med skarpsås och potatispuré verde, 175 :-

Apelsinmarinerad lax fylld med krabbmousse serveras med havtornssås och dillslungad potatis samt sockerärtor, 205 :-

Salthalstrad Västerhavstorsk med hummersås samt parmesanmos, 195:-

Halstrad lax med apelsinhollandaise, 175:-

Ungstekt gösfilé med kantarellsås, 225:-

 

 

Veckans meny
vecka 8

5 – års fest

På fredag firar vi att Restaurangen på ITolv har funnits i 5 år.
Då bjuder vi alla kunder på en semla till kaffet.

Tack alla kunder som gästat oss genom åren och vi ser fram emot
många trevliga år tillsammans med både gamla och nya kunder.

PutteKock m personal

Måndag

Tomatconcassébakad fiskfilé med vitvinsås samt ärtor
————————
Fläskköttssauté med paprika, persilja och purjo

Tisdag

Ugnsbakad torskfilé med räkor & äpple, till detta skirat smör
————————————–
Stekt fläsk med raggmunk och löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Dagens fångst med pepparotsmör m hackat ägg, apelsinrostade rödbetor samt kokt potatis.
————————————
Persiljestekt kyckling serveras med vitlöksrostad klyftpotatis, krämig slaw på fänkål & äpple samt pepparsås.

Torsdag

Stekt strömming med potatismos och rårörda lingon
—————————————-
Köttfärslimpa med svampsås och inlagd gurka

Fredag

Stekt torskrygg med kall tomat-rödlökssås samt kokt potatis
————————————
Honungsgriljerad fläskfilé med grönpepparsås och pommes