Varmrätter

För beställning i matsal är minsta antal 30 personer

Nöt

Klassiska wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon, 175:-

Helstekt oxfilé m gräddkokt savoykål, kryddpepparsky samt potatisgratäng, 395:-

Oxfilébit m gräddstuvade kantareller samt potatisbakelse smaksatt med färsk timjan & körvel, 395:-

Oxfilé provencale m råstekt potatis, vitlökssmör och gremolatafylld tomat, 395:-

Helstekt svensk oxfilé på grönsaksbädd med potatiskaka smaksatt med gruyére och serveras med en tryffeldoftande rödvinssås, 395:-

Halstrad entrécote m chevresmör samt rödvinsreduktion och potatisgratäng, 252:-

Pepparstek med cognacsås och potisgratäng, 255:-

 

Fläsk

Pepparbakad fläskfilé m kantarellsås och vitlöksdoftande potatisgratäng, 172:-

Olivöverbakad fläskfilé m marsalasås samt potatiskaka m tomat & fetaost, 172:-

Parmalindad fläskfilé med ädelostgratinerad potatisbåt rödvinssås och grönsaker, 175:-

Fågel

Sesampanerad kycklingfilé m tomatchilisås samt potatisbakelse m ananassalvia & parmesan, 169:-

Smörstekt majskyckling m fetaost samt grön basilikasås & potatisgratäng, 172:-

Portabelloöverbakad kycklingfilé m honungsrostade rotfrukter, cognacsgräddsås samt ugnsrostad potatis, 172:-

Helstekt kycklingfilé med jordnötssås & smörfrästa grönsaker, 175:-

Stekt majskyckling med vitlök, ingefärasås & mozarella överbakad potatis, 175:-

Baconfylld kycklingfilé med dijonsenapsås och rotfruktspytt, 175:-

Fisk

Kall inkokt lax med skarpsås och potatispuré verde, 175 :-

Apelsinmarinerad lax fylld med krabbmousse serveras med havtornssås och dillslungad potatis samt sockerärtor, 205 :-

Salthalstrad Västerhavstorsk med hummersås samt parmesanmos, 195:-

Halstrad lax med apelsinhollandaise, 175:-

Ungstekt gösfilé med kantarellsås, 225:-

 

 

Veckans meny
Vecka 17

Varje dag serverar vi Dagens Fisk och Kött samt Pasta. Utöver detta finns olika varma gröna tillbehör och dessutom någon extra rätt som kan variera under dagen. Ett gediget salladsbord där man blandar sin egen tallrik. Vi bakar vårt bröd själva varje morgon och till detta serverar vi vispat smör, vispat vitlökssmör och brynt vispat smör. Till kaffet så bjuder vi på en kaka som vi naturligtvis har bakat själva på smör och kärlek.

VÄLKOMMEN

 

Måndag

Glad Påsk !

Tisdag

Ugnsbakad torskrygg med rotfrukter och vårlöksås
————————————-
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Ugnsbakad torsk med hummer o purjosås ackompanjerad av potatismos
—————————————–
Pannbiff med gräddsås serveras med lingon och pressgurka

Torsdag

Panerad hookiefilé m skarpsås och kokt potatis
————————————
Grillad kyckling m ädelostsås och stekt potatis

Fredag

Ugnsbakad torskrygg med romsås, citron samt kokt potatis
—————————————-
Schnitzel med bearnaisesås, stekt potatis samt vitlöksvända herriquvertes