Jul

I år kommer vi att servera en Julbuffe i matsalarna hos Putte Kock.
Vi riktar oss till större sällskap. Minsta antal är 25 personer

Vi har koncentrerat oss på det allra väsentligaste av julmaten. Delikatesserna är omsorgsfullt arbetade av de bästa råvarorna.Sillarna inlagda i tid för att dra tillräckligt mycket smak, tex. Eksillen som ligger och drar i vedstickor av ekar från trakten. Laxen som varmröks lite lagom för att sen gratineras i rikligt med wästerbottenost.

Skinkan som rimmas och sedan får en smörjelse med krossade nejlikor och den godaste senap. Jansson där ansjovisen benats ur med vana händer och sedan mognat på sherryfat. Köttbullarna som varsamt trillats i ömma kockahänder för eran njutnings skull. För att inte tala om vårt hembakta bröd som får sin mustiga smak av alla olika mjöler, fil och sirap. Tillsammans utgör de essensen av julmat och Ni går hem med god mage och ett leende på läpparna.

 Vill ni boka hela lokalen för att ta med er egen underhållning går det också bra. Ni kandå utnyttja båda matsalarna efter eget behag.

Om så önskas serverar vi även
glögg och pepparkaka

JulBuffé

Fransk löksill

Wiskey-Senapsill

Eksill

Ägghalvor med räkor

Wästerbottenlax

Gräddfil

Finhackad rödlök

Romsås

Rökt kött

Rostbiff

Syltlök

Granatäppelsallad

Rödbetssallad

Julskinka

Senap

Janssons frestelse

Puttes köttbullar

Prinskorv

Ugnsbakad omelett

Kokt potatis

Spisbröd

Hembakt mörkt bröd

Vispat smör

Ostbricka m frukt

Juldessert

Kaffe

Pris för julbuffé exkl. dryck: 315:-

Boka hela lokalen 1500:-

GOD JUL och Välkomna !

önskar
Putte Kock med Personal

 

Veckans meny
Vecka 17

Varje dag serverar vi Dagens Fisk och Kött samt Pasta. Utöver detta finns olika varma gröna tillbehör och dessutom någon extra rätt som kan variera under dagen. Ett gediget salladsbord där man blandar sin egen tallrik. Vi bakar vårt bröd själva varje morgon och till detta serverar vi vispat smör, vispat vitlökssmör och brynt vispat smör. Till kaffet så bjuder vi på en kaka som vi naturligtvis har bakat själva på smör och kärlek.

VÄLKOMMEN

 

Måndag

Glad Påsk !

Tisdag

Ugnsbakad torskrygg med rotfrukter och vårlöksås
————————————-
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Ugnsbakad torsk med hummer o purjosås ackompanjerad av potatismos
—————————————–
Pannbiff med gräddsås serveras med lingon och pressgurka

Torsdag

Panerad hookiefilé m skarpsås och kokt potatis
————————————
Grillad kyckling m ädelostsås och stekt potatis

Fredag

Ugnsbakad torskrygg med romsås, citron samt kokt potatis
—————————————-
Schnitzel med bearnaisesås, stekt potatis samt vitlöksvända herriquvertes