Jul

I år kommer vi att servera en Julbuffe i matsalarna hos Putte Kock.
Vi riktar oss till större sällskap. Minsta antal är 25 personer

Vi har koncentrerat oss på det allra väsentligaste av julmaten. Delikatesserna är omsorgsfullt arbetade av de bästa råvarorna.Sillarna inlagda i tid för att dra tillräckligt mycket smak, tex. Eksillen som ligger och drar i vedstickor av ekar från trakten. Laxen som varmröks lite lagom för att sen gratineras i rikligt med wästerbottenost.

Skinkan som rimmas och sedan får en smörjelse med krossade nejlikor och den godaste senap. Jansson där ansjovisen benats ur med vana händer och sedan mognat på sherryfat. Köttbullarna som varsamt trillats i ömma kockahänder för eran njutnings skull. För att inte tala om vårt hembakta bröd som får sin mustiga smak av alla olika mjöler, fil och sirap. Tillsammans utgör de essensen av julmat och Ni går hem med god mage och ett leende på läpparna.

 Vill ni boka hela lokalen för att ta med er egen underhållning går det också bra. Ni kandå utnyttja båda matsalarna efter eget behag.

Om så önskas serverar vi även
glögg och pepparkaka

JulBuffé

Fransk löksill

Wiskey-Senapsill

Eksill

Ägghalvor med räkor

Wästerbottenlax

Gräddfil

Finhackad rödlök

Romsås

Rökt kött

Rostbiff

Syltlök

Granatäppelsallad

Rödbetssallad

Julskinka

Senap

Janssons frestelse

Puttes köttbullar

Prinskorv

Ugnsbakad omelett

Kokt potatis

Spisbröd

Hembakt mörkt bröd

Vispat smör

Ostbricka m frukt

Juldessert

Kaffe

Pris för julbuffé exkl. dryck: 315:-

Boka hela lokalen 1500:-

GOD JUL och Välkomna !

önskar
Putte Kock med Personal

 

Veckans meny
Vecka 50

Måndag

Örtstekt torsk med kall rödlökssås och kokt potatis
———————————-
Vaggeryds prinskorv med stuvad spenat och kokt potatis

Tisdag

Citron o färskostbakad torskfilé med kall citrus/dill-sås och kokt potatis
————————————–
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Smörstekt torskfilé som serveras med Puttes kalla röra och kokt potatis
————————————-
Husets pannbiff med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

Torsdag

Stekt strömming med potatispuré, skirat smör samt lingon
———————————
Ugnsgrillad kycklingfilé med choronnesås serveras med stekt potatis

Fredag

Torsk med skagenröra, kokt potatis & grönsaker
————————————
Benfri fläskkotlett med grönpepparsås, glaserade haricots vertes och rostad potatis