Jul

I år kommer vi att servera en Julbuffe i matsalarna hos Putte Kock.
Vi riktar oss till större sällskap. Minsta antal är 25 personer

Vi har koncentrerat oss på det allra väsentligaste av julmaten. Delikatesserna är omsorgsfullt arbetade av de bästa råvarorna.Sillarna inlagda i tid för att dra tillräckligt mycket smak, tex. Eksillen som ligger och drar i vedstickor av ekar från trakten. Laxen som varmröks lite lagom för att sen gratineras i rikligt med wästerbottenost.

Skinkan som rimmas och sedan får en smörjelse med krossade nejlikor och den godaste senap. Jansson där ansjovisen benats ur med vana händer och sedan mognat på sherryfat. Köttbullarna som varsamt trillats i ömma kockahänder för eran njutnings skull. För att inte tala om vårt hembakta bröd som får sin mustiga smak av alla olika mjöler, fil och sirap. Tillsammans utgör de essensen av julmat och Ni går hem med god mage och ett leende på läpparna.

 Vill ni boka hela lokalen för att ta med er egen underhållning går det också bra. Ni kandå utnyttja båda matsalarna efter eget behag.

Om så önskas serverar vi även
glögg och pepparkaka

JulBuffé

Fransk löksill

Wiskey-Senapsill

Eksill

Ägghalvor med räkor

Wästerbottenlax

Gräddfil

Finhackad rödlök

Romsås

Rökt kött

Rostbiff

Syltlök

Granatäppelsallad

Rödbetssallad

Julskinka

Senap

Janssons frestelse

Puttes köttbullar

Prinskorv

Ugnsbakad omelett

Kokt potatis

Spisbröd

Hembakt mörkt bröd

Vispat smör

Ostbricka m frukt

Juldessert

Kaffe

Pris för julbuffé exkl. dryck: 315:-

Boka hela lokalen 1500:-

GOD JUL och Välkomna !

önskar
Putte Kock med Personal

 

Veckans meny
vecka 8

5 – års fest

På fredag firar vi att Restaurangen på ITolv har funnits i 5 år.
Då bjuder vi alla kunder på en semla till kaffet.

Tack alla kunder som gästat oss genom åren och vi ser fram emot
många trevliga år tillsammans med både gamla och nya kunder.

PutteKock m personal

Måndag

Tomatconcassébakad fiskfilé med vitvinsås samt ärtor
————————
Fläskköttssauté med paprika, persilja och purjo

Tisdag

Ugnsbakad torskfilé med räkor & äpple, till detta skirat smör
————————————–
Stekt fläsk med raggmunk och löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Dagens fångst med pepparotsmör m hackat ägg, apelsinrostade rödbetor samt kokt potatis.
————————————
Persiljestekt kyckling serveras med vitlöksrostad klyftpotatis, krämig slaw på fänkål & äpple samt pepparsås.

Torsdag

Stekt strömming med potatismos och rårörda lingon
—————————————-
Köttfärslimpa med svampsås och inlagd gurka

Fredag

Stekt torskrygg med kall tomat-rödlökssås samt kokt potatis
————————————
Honungsgriljerad fläskfilé med grönpepparsås och pommes