Buffé

Minsta antal gäster för bokning är 25 st
——————————————————–

Lilla Buffén
( Välj på två sorters kött, går att få både varm och kall )
Kycklingfilé, Fläskfilé, Wästerbottenlax
Potatisgratäng
Örtsås
Grönsallad
Hembakat bröd
Smör

Studentbuffé
Örtmarinerad kycklingfilé
Pepparbakad tunnskivad fläskfilé
Varmrökt lax med limecreme
Färskpotatissallad med äplle, dijon och gräslök
Blandsallad med tomater, rädisor och sparris
Chiabatta
Färskost

Italiensk Buffé
Serranoskinka
Salami
Citrongrillad kyckling
Vittelo tonato ( brässerad kalvrygg med tonfisk & tomatcreme )
Caprese ( sallad med tomat, mozarella och ruccola )
Marinerade oliver
Tapenade
Triccoloresallad med pasta, oliver, citron, persilja, kapris
Foccasia
Parmesandressing

Amerikansk buffé
Jack-Daniels marinerade spareribbs
Lousianakyckling med citron & vitlöksås
Grillad butternut-pumpa
BBQ-sås
Rödkåls-slaw
Varm hickorypotatis
Ceasarsallad
Bluecheese-dressing

Skandinavisk Buffé
Sotad Norsk fjordlax
Smörrebröd med rostbiff, remulade & rostad lök
Skagenbakelse på rågbröd
Ljummen sallad på rostad potatis, sockerärtor samt stekt skogssvamp
Blandsallad med polkabeta och gulrot
Kantarellpaj
Wästerbottendressing
Puttes hembakta bröd med vispat smör

Spansk Buffé
Ciderbrässerad chorizzo
Spanska köttbullar i het tomatsås
Sötsur citronkyckling med salvia
Lök & potatistortilla
Saltbakad potatis
Röd Mojjo Rojjo
Oliver i ört & vitlöksolja
Marinerad grillad paprika
Spanskt Lantbröd

Exotisk Planka
2 sorters kallskuret
( kycklingfilé, ytterfilé, rostbiff, kallrökt lax )
Potatissallad eller pastasallad
3 exotiska frukter
( melon, kiwi, physalis, annanas, druvor, passionsfrukt )
Grönsallad
Dressing
Brieost
Kex

extra kött 25:- sort.

Veckans meny
vecka 8

5 – års fest

På fredag firar vi att Restaurangen på ITolv har funnits i 5 år.
Då bjuder vi alla kunder på en semla till kaffet.

Tack alla kunder som gästat oss genom åren och vi ser fram emot
många trevliga år tillsammans med både gamla och nya kunder.

PutteKock m personal

Måndag

Tomatconcassébakad fiskfilé med vitvinsås samt ärtor
————————
Fläskköttssauté med paprika, persilja och purjo

Tisdag

Ugnsbakad torskfilé med räkor & äpple, till detta skirat smör
————————————–
Stekt fläsk med raggmunk och löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Dagens fångst med pepparotsmör m hackat ägg, apelsinrostade rödbetor samt kokt potatis.
————————————
Persiljestekt kyckling serveras med vitlöksrostad klyftpotatis, krämig slaw på fänkål & äpple samt pepparsås.

Torsdag

Stekt strömming med potatismos och rårörda lingon
—————————————-
Köttfärslimpa med svampsås och inlagd gurka

Fredag

Stekt torskrygg med kall tomat-rödlökssås samt kokt potatis
————————————
Honungsgriljerad fläskfilé med grönpepparsås och pommes