Matsal

I vår nyrenoverade lunch restaurang serverar vi dagens varje helgfri vardag. Vällagad husman ”with a twist” är vårt signum. Självklart är allt lagat från grunden precis som ”förr i tiden”.

För sittningar kvällstid och helg krävs sällskap på minst 30 personer

Öppettider

Lunch: 11.30-14.00

Bildgalleri


http://www.puttekock.se/wp-content/uploads/2014/11/thCAGCF0043-wpcf_150x150.jpg
http://www.puttekock.se/wp-content/uploads/2014/04/IMG_0864_webb-wpcf_150x150.jpg
http://www.puttekock.se/wp-content/uploads/2014/04/IMG_0872_webb-wpcf_150x150.jpg
http://www.puttekock.se/wp-content/uploads/2014/04/IMG_0868_webb-wpcf_150x150.jpg
http://www.puttekock.se/wp-content/uploads/2014/04/IMG_0865_webb-wpcf_150x150.jpg
http://www.puttekock.se/wp-content/uploads/2014/04/IMG_0897_webb-wpcf_150x150.jpg

Veckans meny
vecka 42

Måndag

Fisk & skaldjurslåda á la Putte toppad med vitlökschampinjoner, serveras med kokt potatis
————————————
Helstekt fläskhare med grönpepparsås serveras med stekt potatis och frästa grönsaker

Tisdag

Fiskgratäng med citron velouté toppad med fräs på purjolök o paprika serveras med kokt potatis
————————————
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Färskost o citronbakad torskrygg med citruscreme serveras med grönsakskokt jasminris
———————————–
Fläsknoisette med tomatsås serveras med stekt potatis.

Torsdag

Panerad spättafilé med sås på dill, salladslök, färskost & citron och serveras med kokt potatis
————————————
Italiensk kycklingfilé med färska tomater, färska örter, vitvin, vitlök serveras med parmesanstuvade potatis

Fredag

Rotfruktsgratinerad kummelfilé med kokt potatis och kräftsås
———————————–
Kalvfärsbiffar med bacon o champinjonsås, strimlade grönsaker och potatismos