Kontakta oss

Du når oss enklast på gammal hederlig landlina.
Tel: 0381-152 70

Öppettider för lunch: Måndag-fredag 11.30-14.00

Beställningar
Vi behöver er beställning senast tre dagar före leverans, men vi försöker givetvis hjälpa Er om ni är ute i sista minuten. Ändringar av antal kan göras till 2 dagar före leverans kl 12.00.

Leveranser
Vi levererar med egna chaufförer alla dagar i veckan mot en avgift.
Ordinarie leveranstider är: kl 07.00-16.00 (måndag – fredag).
Avgift inom Eksjöområdet är 100:- . Övriga tider 150:-.
Det går givetvis bra att hämta er beställning hos oss.

Personal
All personal debiteras per timme inklusive sociala avgifter och skatter. Debitering sker från avresa till återkomst. Serveringspersonal 325:-/timme. Kock, arbetsledare 375:-/timme.
Vardagar 20.00-08.00 och helger tillkommer 50:-/timme.
Minsta debitering av personal är fyra timmar.

Priser / Betalning
Vi tar kontant betalning vid leverans eller så skickar vi en faktura på 10 dagar netto. Samtliga priser är hämtpriser. Samtliga priser gäller tillsvidare, med reservation för eventuella prishöjningar samt tryckfel.

Veckans meny
Vecka 3

Måndag

Panerad torskrygg med kall örtsås och kokt potatis
————————————
Grillade filéspjut m champinjonsås, frästa brysselkål, äppelmos o stekt potatis

Tisdag

Västerbottentäkt torsk med medelhavssås, serveras med basilika crème och kokt potatis
—————————————
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Husets fiskgratäng med krämig sås på soltorkad tomat toppad med oliver, serveras med potatispuré
————————————–
Pannbiff toppad med lök, brynta champinjoner, gräddsås och kokt potatis

Torsdag

Mandelstekt torskfilé med fräst fänkål & morötter, citroncréme och kokt potatis
————————————-
Ugnsbakad kycklingfile med gorgonzolasås och råstekt potatis

Fredag

Hummerhollandaise-gratinerad laxfilé med vitvinsås och kokt potatis
————————————-
Schnitzel med portvinsky, kapris smör och rostad potatis