Kontakta oss

Du når oss enklast på gammal hederlig landlina.
Tel: 0381-152 70

Öppettider för lunch: Måndag-fredag 11.30-14.00

Beställningar
Vi behöver er beställning senast tre dagar före leverans, men vi försöker givetvis hjälpa Er om ni är ute i sista minuten. Ändringar av antal kan göras till 2 dagar före leverans kl 12.00.

Leveranser
Vi levererar med egna chaufförer alla dagar i veckan mot en avgift.
Ordinarie leveranstider är: kl 07.00-16.00 (måndag – fredag).
Avgift inom Eksjöområdet är 100:- . Övriga tider 150:-.
Det går givetvis bra att hämta er beställning hos oss.

Personal
All personal debiteras per timme inklusive sociala avgifter och skatter. Debitering sker från avresa till återkomst. Serveringspersonal 325:-/timme. Kock, arbetsledare 375:-/timme.
Vardagar 20.00-08.00 och helger tillkommer 50:-/timme.
Minsta debitering av personal är fyra timmar.

Priser / Betalning
Vi tar kontant betalning vid leverans eller så skickar vi en faktura på 10 dagar netto. Samtliga priser är hämtpriser. Samtliga priser gäller tillsvidare, med reservation för eventuella prishöjningar samt tryckfel.

Veckans meny
Vecka 38

Måndag

Halstrad torsk med skagenröra och kokt potatis

————————————

Daniels Ugnsbakade falukorv med stekt potatis och gurkmajjonäs

Tisdag

Kaviargratinerad torskrygg med romsås och kokt potatis

———————————-

Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Stekt torskfilé med skarpsås och kokt potatis

————————————

Långtidsbakad karré, gräddsås och kokt potatis samt saltgurka

Torsdag

Krispigt pankopanerad torskrygg serveras med kokt potatis samt röra på rökt lax och purjo

————————————

Kålpudding med gräddsås och rårörda lingon

Fredag

Örtbakad laxloin med ingefärssås samt kokt potatis

—————————————

Cajunstekt fläskytterfilé med rostad klyftpotatis samt en choronsås