Kontakta oss

Du når oss enklast på gammal hederlig landlina.
Tel: 0381-152 70

Öppettider för lunch: Måndag-fredag 11.30-14.00

Beställningar
Vi behöver er beställning senast tre dagar före leverans, men vi försöker givetvis hjälpa Er om ni är ute i sista minuten. Ändringar av antal kan göras till 2 dagar före leverans kl 12.00.

Leveranser
Vi levererar med egna chaufförer alla dagar i veckan mot en avgift.
Ordinarie leveranstider är: kl 07.00-16.00 (måndag – fredag).
Avgift inom Eksjöområdet är 100:- . Övriga tider 150:-.
Det går givetvis bra att hämta er beställning hos oss.

Personal
All personal debiteras per timme inklusive sociala avgifter och skatter. Debitering sker från avresa till återkomst. Serveringspersonal 325:-/timme. Kock, arbetsledare 375:-/timme.
Vardagar 20.00-08.00 och helger tillkommer 50:-/timme.
Minsta debitering av personal är fyra timmar.

Priser / Betalning
Vi tar kontant betalning vid leverans eller så skickar vi en faktura på 10 dagar netto. Samtliga priser är hämtpriser. Samtliga priser gäller tillsvidare, med reservation för eventuella prishöjningar samt tryckfel.

Veckans meny
Vecka 22

Varje dag serverar vi Dagens Fisk och Kött samt Pasta. Utöver detta finns olika varma gröna tillbehör och dessutom någon extra rätt som kan variera under dagen. Ett gediget salladsbord där man blandar sin egen tallrik. Vi bakar vårt bröd själva varje morgon och till detta serverar vi vispat smör, vispat vitlökssmör och brynt vispat smör. Till kaffet så bjuder vi på en kaka som vi naturligtvis har bakat själva på smör och kärlek.

VÄLKOMMEN !

Måndag

Panerad torskrygg med äpple & curry créme
serveras med dillkokt potatis

—————————————-

Trancherad ytterfilé med rostad vitlökssås och stekt potatis

 

Tisdag

Fiskgratäng med champinjoner, rotfrukter, chiligrädde samt kokt potatis

—————————————

Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Örtyoghurt-bakad hookiefilé med citron & örtsmör serveras med  kokt potatis

————————————-

Puttes pannbiffar med rårörda lingon, ärter, gräddsås och potatismos

Torsdag

Stekt fiskfilé med Svensk remouladsås och kokt potatis

————————————-

Timjanstekt kycklingbröst serveras med ugnsrostade potatis, ragu på brysselkål & rödlök samt kall apelsinsås

Fredag

Klassisk lax serveras med kall hollandaisesås och kokt potatis

———————————–

Grillad Entrecote m bearnaise och vitlöksdoftande potatisgratäng