Kontakta oss

Du når oss enklast på gammal hederlig landlina.
Tel: 0381-152 70

Öppettider för lunch: Måndag-fredag 11.30-14.00

Beställningar
Vi behöver er beställning senast tre dagar före leverans, men vi försöker givetvis hjälpa Er om ni är ute i sista minuten. Ändringar av antal kan göras till 2 dagar före leverans kl 12.00.

Leveranser
Vi levererar med egna chaufförer alla dagar i veckan mot en avgift.
Ordinarie leveranstider är: kl 07.00-16.00 (måndag – fredag).
Avgift inom Eksjöområdet är 100:- . Övriga tider 150:-.
Det går givetvis bra att hämta er beställning hos oss.

Personal
All personal debiteras per timme inklusive sociala avgifter och skatter. Debitering sker från avresa till återkomst. Serveringspersonal 325:-/timme. Kock, arbetsledare 375:-/timme.
Vardagar 20.00-08.00 och helger tillkommer 50:-/timme.
Minsta debitering av personal är fyra timmar.

Priser / Betalning
Vi tar kontant betalning vid leverans eller så skickar vi en faktura på 10 dagar netto. Samtliga priser är hämtpriser. Samtliga priser gäller tillsvidare, med reservation för eventuella prishöjningar samt tryckfel.

Veckans meny
Vecka 12

Måndag

Ugnsbakad torskfilé med grönsakstopping och dillsås
———————————–
Grillade yttermedaljonger med grönpepparsås och stekta apelsinbetor

Tisdag

Fiskgratäng med ärtor och hummersås
———————————–
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Panerad torsk med remuladesås och gröna ärtor
———————————–
Kålpudding med gräddsås, lingon och inlagd gurka

Torsdag

 Prästost gratinerad torskfilé serveras med vitvinsås och potatismos
———————————-
Tomatbakad ytterfilé med mustig basilikaveloute och persiljestekta garbanzos

Fredag

 Smörstekt kummelfilé på schalottenlök fräst spenat och citroncrème

———————————-

Weinerschnitzel med rödvinssås, bearnaisesås, kapris, ärtor och citron