AW med FILÈ-FROSSA

AW med FILÈ-FROSSA

Vår första AW för året är just avklarad och trycket var enormt. Fullbokat redan i mitten på månaden. Nu kör vi på nästa AW den 2: mars. Då blir det filéfrossa med oxfilé, fläskfilé, kycklingfilé och laxfilé samt en massa tillbehör till detta. Boka i tid så ni är garanterade platser. Pris för frossa 235.-Läs mer

Årets första AW

Årets första AW

Då var det dags för After Work igen. Vi startar med Winter-BBQ och fyller buffén med lite eldiga smaker för att få upp värmen. Där finns allt ifrån Burgers till ribbs. Släcker törsten gör ni med diverse goda drycker från baren. Försäkra er om platser – Boka Bord - 0381-15270. Nästa AW blir fredagen den 2:e mars

After Work

After Work

Oktobers AW går i Höstens och Jaktens tema. Vi öppnar portarna vid pass 17.oo och håller på till 22.oo. Buffén står dukad till 20.oo. På Buffen kommer det finnas bl.a. hjort från älghägnet i Skullaryd. Kockarna kommer att tillverka viltkorv och en massa andra delikatesser från skogens skafferi. Till detta finns det naturligtvis massa gottLäs mer

After Work

After Work

Nu är det dags för lite höstmys. Vi kör en AW med lite Kultur-Quiz som extra krydda. Buffen står som vanligt uppdukad och drycker finns för alla smakriktningar. Öppet mellan 17.00 – 22.00 Välkommen !

Öppning

Öppning

Den 14:e kör vi igång igen efter semestern. Vi önskar er välkomna tillbaka och ser fram mot en härlig säsong. Välkommen

Sommaruppehåll

Sommaruppehåll

After Work  Grill

After Work Grill

Tiden går och sommaren har kommit. Dags för grillning. Den 30:e Juni kör vi AW med grill och tillåter vädret hämtar ni köttet direkt på grillen. Kocken ska stoppa korv och marinera revben, lägga in jordgubbar och skala ………. Det är mycket nu, mer info kommer framöver. Vi ses !

After Work

After Work

Då var det dags igen. Den 28:e april kör vi nästa AW så passa på att boka tidigt för att säkra upp era platser. Temat är inte bestämt men läckerheterna radas naturligtvis upp. Håll utkik för vidare info. Välkommen !

After Work

After Work

Ikväll är det dags för AW och vinnare  av tävlingen blev Susanne Lundström, Grattis !! V startar söm vanligt vid 17.oo och håller på till 22.oo Välkommen !

After Work – Tävling

After Work – Tävling

På fredag är det ju dags för månadens AW. Denna gång lottar vi ut 2 AW-biljetter så GILLA-DELA på vår Facebook sida och var med i utlottningen. Lycka till så ses vi på fredag. Dragning sker på onsdag.