After Work

After Work
Boka in: 25 maj, 2018

Vi hade en fantastisk Italiensk afton sist och nu är det dags för en ny AW. Denna gången kör vi en filéfrossa ute på grillen där ni hämtar de delikatesser ni vill ha av grillkocken. Övriga buffen är uppdukat på sin vanliga plats. Vi hoppas på vackert väder och proseccon serveras sådär kylande sval som den ska en försommarkväll. Lämpliga viner och öl tas fram för att matcha den grillade maten. Boka i tid så ni är säkra på en plats; 0381-15270.
Välkomna önskar
PutteKock och personalen

Veckans meny
Vecka 22

Varje dag serverar vi Dagens Fisk och Kött samt Pasta. Utöver detta finns olika varma gröna tillbehör och dessutom någon extra rätt som kan variera under dagen. Ett gediget salladsbord där man blandar sin egen tallrik. Vi bakar vårt bröd själva varje morgon och till detta serverar vi vispat smör, vispat vitlökssmör och brynt vispat smör. Till kaffet så bjuder vi på en kaka som vi naturligtvis har bakat själva på smör och kärlek.

VÄLKOMMEN !

Måndag

Panerad torskrygg med äpple & curry créme
serveras med dillkokt potatis

—————————————-

Trancherad ytterfilé med rostad vitlökssås och stekt potatis

 

Tisdag

Fiskgratäng med champinjoner, rotfrukter, chiligrädde samt kokt potatis

—————————————

Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Örtyoghurt-bakad hookiefilé med citron & örtsmör serveras med  kokt potatis

————————————-

Puttes pannbiffar med rårörda lingon, ärter, gräddsås och potatismos

Torsdag

Stekt fiskfilé med Svensk remouladsås och kokt potatis

————————————-

Timjanstekt kycklingbröst serveras med ugnsrostade potatis, ragu på brysselkål & rödlök samt kall apelsinsås

Fredag

Klassisk lax serveras med kall hollandaisesås och kokt potatis

———————————–

Grillad Entrecote m bearnaise och vitlöksdoftande potatisgratäng